„HORA kvete“ – soutěž o nejkrásnější předzahrádku, balkon a okna města Kutné Hory

Více aktuálních informací (červen 2021) naleznete na: https://kutnohorskelisty.cz/zpravy/osadni-vybory-vyhlasily-prvni-rocnik-souteze-o-nejkrasnejsi-predzahradku-balkon-ci-okno-uzaverka-prihlasek-je-31-srpna

Soutěž vyhlašuje a organizuje OsV Kutná Hora Vnitřní město jako I. ročník a zároveň se jedná o snahu navázat na tradici. V minulosti se obdobná soutěž v Kutné Hoře konala každý rok a kaňkováci v ní obsazovali první místa…….

Motto a cíl soutěže je podpořit obyvatele při zkrášlování předzahrádek bytových a rodinných domů, balkonů, teras, lodžií a oken. Květinovou úpravou svých nemovitostí se občané aktivně podílejí na atraktivním vzhledu města. Cílem a snahou je, aby Kutná Hora rozkvetla.

Hodnotit se bude květinová a další výzdoba v několika kategoriích. Porota ocení:

1) Nejlepší úpravu předzahrádky rodinného domu

2) Nejrokvetlejší okna a květinovou výzdobu balkonu, lodžie či terasy.

Přihlášku může podat i osoba, která o prostor osobně nepečuje, ale zná jméno dotyčného vlastníka nebo pečovatele o zkrášlený prostor a získá jeho souhlas. Soutěžní fotografie se jménem a adresou mohou soutěžící posílat do 31. srpna – zasílací adresy budou upřesněny – nebo je vhodit do schránky OsV Kutná Hora Vnitřní město (dům U Tří pávů na náměstí v Kutné Hoře). Pro výherce budou připraveny lákavé ceny od sponzorů.

V současné době se tvoří pracovní skupina. Případní zájemci o členství se mohou přihlásit OsV Kaňk, nebo přímo organizátorce soutěže paní Kristýně Svobodové, tel. 777 783 442, e-mail: christina.freedom@seznam.cz

Bližší informace budou zveřejněny 12.6.2021 v Kutnohorských listech.

Jana Červená

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Post comment